طرز تهیه ی سوپ تره فرنگی

مواد لازم برای تهیه ی سوپ تره فرنگی

۴ عدد تره فرنگی
۳ لیتر آب مرغ
یک عدد پیاز خرد شده
۵۰ گرم کره
۵ قاشق غذا خوری آرد سفید گندم
یک و نیم لیتر شیر
۱۵۰ گرم خامه
کمی جعفری برای تزیین سوپ
آبلیمو یا لیموی تازه به اندازه ی لازم
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
روش تهیه سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

قسمت سفید ساقه ی تره فرنگی را برش حلقوی دهید
سپس در آب خیس کنید تا کاملا تمیز شود
بعد با مقداری آب مرغ روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد
کره را قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید،
سپس پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شود،

آنگاه آرد را بیافزایید و کمی دیگر تفت دهید،
شیر را کم کم افزوده و به طور مرتب هم بزنید
تا آرد علاوه بر پخته شدن به اصطلاح گوله نشود
و کمی غلیظ شود،
سپس تره فرنگی پخته شده و بقیه ی آب مرغ و نمک و فلفل را اضافه نمایید
و اجازه دهید تا سوپ جا بیافتد.
آنگاه در سوپخوری بریزید و با خامه و جعفری آن را تزیین و همراه
آیلیمو و حلقه های لیموی تازه میل نمایید

طرز تهیه ی سوپ تره فرنگی
نکته ی تکمیلی: مواد ذکر شده برای ۶ تا ۸ نفر میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی سوپ تره فرنگی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *