---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی شیربرنج

آشپزی, دسر بازدیدها: 619 ۰

شیربرنج یک دسر سنتی ایرانی میباشد که میتواند به عنوان غذا هم مورد استفاده قرار گیرد،مصرف شیربرنج در ماه رمضان در بین ایرانیان متداول میباشد.

مواد لازم برای تهیه ی شیر برنج

شیر پرچرب: ۱ لیتر
برنج: ۱۵۰ گرم
هل: ۲ عدد
گلاب: به میزان لازم
نمک: یک هشتم قاشق غذاخوری

روش تهیه شیربرنج

آموزش تهیه شیربرنج

برنج را خوب بشویید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا کمی نرم شود؛ شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود،سپس گلاب و هل را اضافه کنیدو از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید و با عسل یا شیره انگور یا شکر و یا مربا سرو نمایید.

نکته تغذیه ای:همانطور که میدانید شیر،نوشیدنی بسیار مفید حاوی کلسیم،فسفر،پروتیین و ویتامین B2 میباشد؛عسل نیز ماده ای انرژی زاست که خواص دارویی مختلف دارد از جمله اینکه” ضد باکتری و ضد التهاب ” میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی شیربرنج”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *