طرز تهیه ی شیرین پلو

مواد لازم برای تهیه شیرین پلو
مرغ یک عدد(۱/۵) کیلو
برنج ۱ کیلو
کره یا روغن ۱۵۰گرم
زعفران حل شده ۳ قاشق غذاخوری
خلال پرتقال ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه شیرین پلو
مرغ را با کمی آب و نمک، یک عدد هویج و یک ساقه کرفس و زعفران بگذارید تا بپزد و فقط دقت کنید که له نشود.
خلال پرتقال را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.سپس سه مرتبه در آب جوش بجوشانید.(هر مرتبه به مدت ۵ دقیقه) تا تلخی آن گرفته شود.
کمی آب به همراه شکر روی حرارت قرار دهید.چند جوش که زد خلال پرتقال را اضافه کرده و بگذارید تا شربت غلیظ شود و خلال ها شیرین شوند.برنج را آبکش کنید.مواد مورد نظر (برای ته دیگ) را ته قابلمه گذاشته و برنج سفید را روی آن بریزید.در آخر خلال پرتقال را در یک طرف قابلمه و خلال بادام شسته شده را طرف دیگر قابلمه بریزید.زعفران را هم در یک قسمت از برنج بریزید و بگذارید برنج دم بکشد.
برنج را بعد از دم کشیدن در دیس مورد نظر ریخته و با خلال پرتقال،بادام و پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید.
توجه: خلال پسته را با برنج دم نکنید،زیرا بخار برنج باعث از بین رفتن رنگ آن میشود.با چند قطره آب میتوانید آن را مرطوب کنید و سپس در مقدتری روغن مایع بغلتانید.

دستور تهیه شیرین پلو

نکته تکمیلی: مواد مذکور برای ۶ الی ۸ نفر میباشد.
نکته ی تغذیه ای: انرژی کل این غذا ۶۷۰۰ کیلوکالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی شیرین پلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *