---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی فیله مرغ و اسفناج

این غذا مناسب افرادی است که رژیم غذایی دارند و همچنین برای ورزشگاران نیز غذای مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه ی فیله مرغ و اسفناج
فیله مرغ: ۶۰۰ گرم
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش : نصف یک لیمو تازه
اسفناج: ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر سیر، پودر پیاز ، پاپریکا شیرین : ۱ قاشق چایی خوری از هر کدام
دستور تهیه ی فیله ی مرغ و اسفناج
اسفناج را در قابلمه روی حرارت بگذارید و نمک را اضافه کنید.بعد از اینکه اسفناج کمی پخت ، آنها را از آب خارج کرده و خوب بکوبید تا له شود.
فیله های مرغ را در ظرفی با روغن زیتون، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر سیر، پودر پیاز ، پاپریکا شیرین و لیمو ترش مزه دار کنید و داخل یک تابه گریل یا قالب فر در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا پخته شود.بعد از ۱۵ دقیقه فیله ها را برگردانید و دوباره داخل فر بگذارید.
میتوانید این غذا را با پوره ی سیب زمینی سرو کنید.
منبع:صفحه ی اینستاگرام
navab.ebrahimiii

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی فیله مرغ و اسفناج”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *