طرز تهیه ی قارچ پلو

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو
قارچ: نیم کیلو
برنج: یک کیلو
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
پودر زعفران: ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
گوشت مغز ران: نیم کیلو
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن یا کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه ی قارچ پلو
گوشت را خوب بشویید و به قطعات مکعب شکل خرد کنید.
پیاز را خرد کنید و همراه کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود.گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و سپس رب را به آن بیفزایید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.سه لیوان آب بریزید و بگذارید گوشت بپزد.
سیر و قارچ و فلفل ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید و همراه کمی از زعفران و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه بجوشد تا جا بیفتد.
برنج را آبکش کنید و مواد را لا به لای برنج بریزید.بقیه زعفران را در آب جوش حل کنید و روی برنج بریزید و برنج را دم کنید.

دستور تهیه قارچ پلو

نکته تغذیه ای:
۱_کالری این غذا ۲۸۵۰ کیلوکالری میباشد.
۲_میتوانید در غذا، به جای آبکش کردن، برنج را به شیوه کته طبخ نمایید.به این صورت که وقتی برنج جوش آمد مواد را داخل برنج ریخته و مخلوط کنید و بگذارید برنج بپزد و در نهایت،آن را دم کنید در این صورت ویتامینهای برنج حفظ میشود.
در ضمن توجه داشته باشید که قارچ بر خلاف تصور بسیاری از افراد منبعی برای پروتیین نمیباشد ولی ارزشهای غذایی بسیاری دارد.
نکته ی تکمیلی: مواد مذکور مناسب تهیه ی غذا برای ۶ نفر میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی قارچ پلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------