----------------------

طرز تهیه ی قلیه ماهی برای دو نفر

مواد لازم برای تهیه ی قلیه ماهی
یک عدد پیاز بزرگ (نگینی خرد شود)
گشنیز تازه یا خشک ۵ قاشق غذاخوری
۴ حبه سیر
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
شنبلیله خشک یا تازه یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق مربا خوری
تمر هندی ۲۰۰ گرم
فیله ی ماهی ۳۰۰ گرم(ترجیحا سنگسر یا هامور)
آرد به مقدار لازم
دستور تهیه ی قلیه ماهی جنوبی
ابتدا پیاز را در ظرف اصلی خود که قرار است خورشت در آن جا بیوفتد،تفت دهید و سپس در ظرفی دیگر گشنیز را سرخ کنید.سیرها را به همراه کمی نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری خوب بکوبید.حالا همه ی مواد را به پیاز اضافه کنید.در مرحله ی بعد شنبلیله و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
حالا زمان آن رسیده که تمر هندی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از گذراندن از صافی به مواد دیگر اضافه کنید.یک پیمانه آب جوش نیز دوباره به مواد بیافزایید.قابلمه را با درب نیمه باز روی شعله بگذارید تا به اصطلاح خورشت جا بیافتد و روغن بیندازد.
فیله های ماهی را زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و در کمی آرد بغلتانید و سرخ کنید.در نیم ساعت آخر پخت ماهی ها را به خورشت اضافه کنید.

طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی

نکته:
+در صورتی که خورشت غلظت کافی را نداشته باشد میتوانید در ۲۰ دقیقه ی آخر کمی آرد در آب جوش حل کنید و به خورشت اضافه کنید یا اینکه منتظر بمانید تا آب خورشت بیشتر تبخیر شده و خورشت به غلظت مد نظر شما برسد.
+ رنگ خورشت شما به رنگ تمر هندی که مصرف میکنید بستگی دارد.هر چه رنگ تمر هندی شما تیره تر باشد خورشت تیره تر خواهد شد.
+ این غذا را میتوانید با برنج یا نان میل کنید.

برگرفته از:
اینستاگرام:ashpazi.negar

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی قلیه ماهی برای دو نفر”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------