----------------------

طرز تهیه ی ماهی و سس بامیه

مواد لازم برای تهیه ی برنج
برنج سفید: ۳۵۰ گرم
پودر زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
شیر تازه: ۱۷۵ گرم
آب:۱۷۵ گرم
پیاز:۲ عدد خرد شده
(پیاز،ذرت و هویج) مخلوط:۱۰۰ گرم
نمک:به میزان لازم
مواد لازم بای تهیه ی ماهی
پودر زردچوبه (برای پوشش ماهی)
ماهی تکه تکه شده به میزان لازم(میتوانید از ماهی تیلا پیلا استفاده کنید)
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بامیه
بامیه:۲۰۰ گرم
خمیرکاری ۱۵۰ گرم
چمن لیمو : ۱ ساقه (میتوانید از پوست لیمو نیز استفاده کنید)
برگ کاری:چند عدد
آب: ۵۰۰ میلی لیتر(با توجه به میزان خمیر کاری)
روش ساده برای پخت برنج
برنج را بشویید و سپس تمام مواد را مخلوط کرده و روی شعله با حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد، اگر از برنج ایرانی استفاده میکنید مقدار آب را به ۱۰۰ گرم کاهش دهید.

دستور تهیه ماهی با سس بامیه

روش تهیه ی ماهی
ماهی را با زردچوبه و کمی نمک مخلوط کرده و نیم ساعت صبر میکنیم.سپس با کمی روغن سرخ میکنیم تا قهوه ای شود.
روش تهیه بامیه و سس کاری

دستور تهیه ماهی با سس بامیه

بامیه ها را در آب جوش بریزید ، آبکش کرده و کنار بگذارید.در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس خمیرکاری، چمن لیمو و برگ کاری را در ماهی تابه بریزید و هم بزنید.سپس بامیه ها را اضافه کرده ، کمی آب بریزید و هم بزنید تا بامیه ها خوب بپزند و سس غلیظ شود.میتوانید مانند تصویر غذا را سرو نمایید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی ماهی و سس بامیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *