----------------------

طرز تهیه ی مسقطی سیرجان

آشپزی, دسر بازدیدها: 1,250 ۰

مواد لازم برای تهیه مسقطی سیرجان

نشاسته گل:۱۲۰ گرم
شکر: ۱ کیلوگرم
گلاب: ۱۰۰ میلی لیتر
آب: ۴۰۰ میلی لیتر
روغن جامد: ۲۰۰ گرم آب شده
خلال بادام و پسته: به مقدار لازم
زاج سفید: ۱ نخود
دانه هل: ۵ گرم

روش تهیه مسقطی سیرجان

شکر و آب را مخلوط کرده،بگذارید بجوشد؛سپس گلاب را اضافه نموده و بعد زاج را بریزید(زاج باعث میشود شربت شکرک نزند)؛سپس شربت آماده شده را کنار بگذارید.

طرز تهیه ی مسقطی سیرجان

نشاسته را در یک ظرف لعابی همراه با یک لیوان آب حل کرده و از صافی رد کنید و روی حرارت ملایم گذاشته و آن قدر هم بزنید تا غلیظ شود؛
سپس روغن به آن بیافزایید.وقتی خوب هم زدید شربت را کم کم اضافه کنید سپس در ظرف ریخته بگذارید تا سرد شود و خلال پسته و بادام را روی آن بریزبد.

نکته تغذیه ای:اگر مایل باشید میتوانید یک قاشق زعفران حل شده به شیره اضافه کرده و مسقطی زعفرانی تهیه کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی مسقطی سیرجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *