----------------------

طرز تهیه ی نرگسی اسفناج

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج خرد شده : یک و نیم کیلو
پیاز خرد شده : ۳ عدد متوسط
روغن مخصوص سرخ کردن : ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج را در ظرف مناسبی بریزید با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شده و آب آن کشیده شود.در این فاصله در یک تابه،پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی شود،اسفناج پخته شده،نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و سپس اسفناج را در سطح تابه پهن کرده و به تعداد تخم مرغ ها، قسمتهایی از اسفناج را با قاشق باز کرده و تخم مرغ ها را در تابه بشکنید.

مجددا کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ ها بپاشید و در نهایت روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که سفیده بسته شده ولی زرده ها سفت نشود.حالا غذا را سرو نمایید.

دستور تهیه ی نرگسی اسفناج

نکته تکمیلی:

* این مقدار مواد مناسب تهیه ی غذا برای ۵ الی ۶ نفر میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی نرگسی اسفناج”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------