---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی پلو بروکلی

مواد لازم برای تهیه ی پلو بروکلی
برنج: ۳ پیمانه
کلم بروکلی گل شده: ۳ پیمانه
قارچ: ۱۲ عدد متوسط
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
نمک، زردپوبه، ادویه پلویی: به میزان لازم
زعفران آب شده: به میزان لازم
روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه بروکلی پلو:
برنج را از قبل خیس کرده و پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت میدهیم، سپس کلم بروکلی را افزوده و کمی تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه پلویی به مواد اضافه میکنیم و با حرارت ملایم چند دقیقه تفت می دهیم.
برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سایر مواد آماده شده، لایه به لایه در قابلمه میریزیم، در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده به آن افزوده و با حرارت ملایم دم می کنیم.

نکته: مواد مورد نیاز در این دستور مناسب تهیه ی غذا برای ۴ نفر میباشد.
نکته ی تغذیه ای: این غذا مناسب برای بلغمی مزاج ها، فصل پاییز، ضد چربی و کلسترول خون و مفید برای کبد است.

منبع:صفحه ی اینستاگرام
ashtibagiyahan

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی پلو بروکلی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *