---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی کاستارد کاراملی نمکی

آشپزی, دسر بازدیدها: 168 ۰

این دسر هم به اندازه ی کافی شیرین است و هم به اندازه ی کافی شور و همچنین به اندازه ی کافی خوب است که برای مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم برای تهیه ی کاستارد کاراملی نمکی
۹ زرده ی تخم مرغ بزرگ
دو سوم فنجان شکر
دو فنجان خامه
نصف قاشق چایخوری نمک کوشر
۲ قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
۱ فنجان شیر
کمی نمک دریایی برای طعم دار کردن

دستور تهیه ی کاستارد کارملی نمکی
۱_ فر را از قبل در درجه ی ۱۵۰ درجه ی سانتیگراد گرم کنید.
۲_ شکر را داخل یک تابه روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر ذوب شود.لازم نیست شکر را هم بزنید ، فقط تابه را تکان دهید تا شکر به صورت کامل آب شود و یک مایع قهوه ای رنگ تیره بدست بیاید.این کار حدود ده دقیقه زمان نیاز دارد.

آموزش تهیه ی دسر کاراملی نمکی

حالا زمان این رسیده که خامه را اضافه کنید.زمانی که خامه اضافه شود به دلیل سرمای خامه شکر سفت میشود اما جای نگرانی نیست.شما باید خوب خامه و شکر را روی حرارت هم بزنید تا شکر کاراملی در خامه حل شود و پس از بدست آمدن محلول یکدست ظرف را از روی شعله بردارید.
۳_ نمک کوشر،وانیل و شیر را به محلول اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۴_ در ظرف بزرگ دیگری زرده های تخم مرغ را بریزید و مقدار کمی از محلول را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید وقتی زرده های تخم مرغ خوب با محلول کاراملی مخلوط شد، باقیمانده ی محلول را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
۵_ شش ظرف سرو را روی یک سینی مخصوص فر قرار داده و محلول را داخل ظرف ها بریزید.داخل سینی آب پر کنید تا جایی که آب به وسط ظرفهای سرو برسد.

آموزش تهیه ی دسر کاراملی نمکی

۶_ سینی را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه الی یکساعت قرار دهید.
۷_ روی ظرفها را روکش پلاستیکی بکشید و برای یکساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
۸_میتوانید هنگام سرو کمی نمک دریایی روی آن بریزید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی کاستارد کاراملی نمکی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *