----------------------

طرز تهیه ی کباب حسینی اصفهان

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی
۱ کیلوگرم مغز ران یا راسته ی گوسفندی
۲ عدد فلفل دلمه ای سبز
۱ عدد پیاز
۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
۵۰ گرم کره
نصفه قاشق چایخوری زعفران
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق سوپ خوری آبلیمو تازه
۷۵۰ میلی لیتر آب
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
۱۵۰ گرم آلو برغانی برای تزئین
روش تهیه کباب حسینی اصفهان
گوشت را تمیز کنید و قطعه های چهارگوش تکه تکه خرد کنید(به اندازه دو بند انگشت).
فلفل دلمه ای و پیاز را هم به تکه های مربع شکل(در حد گوشت) برش دهید.
تکه های گوشت را در سیخ های چوبی مخصوص کباب فرو برده و در لا به لای آنها قطعات فلفل سبز و پیاز را قرار دهید به صورتی که در هر سیخ حدود ۴ الی ۵ قطعه گوشت قرار گیرد.پس از اتمام تمام مواد،کره را در تابه نچسبی آب کنید و سیخ های آماده را در آن گذاشته و پس از کمی تفت دادن در قابلمه مناسبی قرار دهید.
رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل را در باقیمانده کره درون تابه کمی تفت دهید.سپس آب را به مواد داخل تابه بیفزایید.سپس این سس را بر روی سطح کباب ها ریخته و اجازه دهید تا با حرارت متوسط پخته شود.
وقتی گوشتها نیم پز شد،آلوچه های برغانی را نیز به قابلمه اضافه کنید تا کمی پخته و نرم شوند.پس از پخته شدن؛آب لیمو،نمک و زعفران را اضافه کنید و سس گوشت موجود در قابلمه را با قاشق بر سطح تمام کباب ها بدهید(مقدار آب باقی مانده در حد سه چهارم پیمانه باشد).پس از چیدن کباب ها در ظرف مناسب،باقیمانده سس را روی آنها بریزید و با آلو برغانی تزئین کنید،همچنین برای تزئین میتوانید از کنسرو ذرت شیرین،کنسرو نخود فرنگی و سیب زمینی استانبولی پخته شده نیز استفاده نمایید.

دستور تهیه ی کباب حسینی اصفهان

نکته تکمیلی:
* این غذا معمولا با برنج سرو میگردد.
*مواد ذکر شده برای ۶ نفر است.
نکته تغذیه ای:
* مصرف گوشت مواد معدنی مورد نیاز برای رشد کودکان را فراهم میکند.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی کباب حسینی اصفهان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *