---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی کتلت گوشت با سیب زمینی پخته

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
گوشت چرخکرده: نیم کیلو
سیب زمینی: ۷۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده: ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع: ۸ تا ۱۰ قاشق سوپ خوری
نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه به میزان لازم
پودر سوخاری: به میزان لازم
روش تهیه کتلت سیب زمینی پخته با گوشت
سیب زمینی ها را در آب بپزید،سپس بگذارید تا سرد شود،آنگاه پوست آن را بگیرید.پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و همراه آرد نخودچی،نمک،فلفل،ادویه،زعفران و تخم مرغ به گوشت اضافه نمایید و خوب ورز دهید.از مایه به اندازه ی یک گلوله بردارید و در دست پهن کنید؛ سپس به آن کمی پودر سوخاری بزنید و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.اگر مایه ی کتلت خوب سرخ نشد و شل بود میتوانید یک عدد سیب زمینی خام در آن رنده کنید.در این کتلت مقدار سیب زمینی از گوشت باید بیشتر باشد تا کتلت ها باز نشوند.

دستور تهیه ی کتلت گوشت و سیب زمینی پخته

نکته ی تکمیلی
* مواد ذکر شده مناسب تهیه ی این غذا برای ۶ نفر میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی کتلت گوشت با سیب زمینی پخته”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *