---------------------- ---------------------

طرز تهیه ی کوکی های بلوطی

علت نامگذاری این دسر این است که کوکی های ما به شکل بلوط هستند و در این دسر از بلوط استفاده نمیشود.
کوکی های ما از کره بادام زمینی و شکلات تشکیل شده اند.شما فقط آنها را ترکیب میکنید.این یک دستور دسر ساده برای مجالس و مهمانی ها میباشد.ممکن است برای اینکه روکش شکلاتی کوکی ها سفت شود کمی زمان لازم باشد.اما اگر شما کره بادام زمینی و شکلات دوست دارید این یک دسر محبوب برای شما خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه ی کوکی های بلوطی
یک و نیم پیمانه کره بادام زمینی
نصف پیمانه کره ی نرم شده
۱ قاشق چایخوری وانیل
دو و نیم پیمانه تکه های شکلات با شیرینی کم
دو قاشق غذاخوری شورتنینگ(shortening)
۴ پیمانه شکر شیرینی پزی (confectioners’ sugar)

طرز تهیه ی کوکی های بلوطی
در ظرف بزرگی کره بادم زمینی، کره ، وانیل و شکر قنادی را با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید.
حالا به مقدارهای کم از این خمیر برداشته و در کف دست خود به آنها شکل توپک های کوچک میدهیم و در سینی میچینیم.بعد از اینکه همه ی مواد تمام شد سینی را حدود ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا توپکها کمی سفت شود.
شکلات را به همراه شورتنینگ به روش بن ماری آب میکنیم.حالا زمان آن رسیده که توپکها را از یخچال دربیاوریم و توسط یک خلال دندان تک تک آنها را داخل شکلات آب شده ببریم به صورتی که دو سوم از فضای توپکها آغشته به شکلات شود.دوباره توپکها را داخل سینی چیده و در یخچال میگذاریم.

طرز تهیه ی کوکی بلوطی

در هنگام سرو میتوانیم از کاغذهای روغنی استفاده کنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی کوکی های بلوطی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------