----------------------

طرز تهیه ی کیک وانیلی ساده

مواد لازم برای تهیه ی کیک وانیلی ساده برای یک قالب ١٩ تا ٢٣ سانت
۱۲۰ گرم آرد
۵ گرم نشاسته ی ذرت
۲ سوم پیمانه شکر
نوک قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه شیر ولرم
۲ عدد تخم مرغ(۱۵ دقیقه قبل از استفاده از یخچال خارج شود)
نصف قاشق چایخوری انیل

طرز تهیه کیک ساده وانیلی:
ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد گرم کنید.
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و نشاسته ی ذرت را ۳ مرتبه الک کنید.(در صورتی که نشاسته ی ذرت در دسترس نبود میتوانید همان مقدار آرد جایگزین کنید).
کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته و یا اینکه با کره چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید.یادتان نرود که آرد اضاف را با برگرداندن قالب از آن خارج کنید.
شکر ، تخم مرغ و وانیل را ۴ الی ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ شود(این مرحله بسیار مهم است و باید رنگ تخم مرغ ، کرم روشن شود). روغن را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید.شیر را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید.
حال ارد را که الک کرده اید طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.ابتدا با همزن خاموش هم بزنید تا ارد پخش نشود ، سپس در حد ۳ تا ۴ ثانیه با دور کند هم بزنید تا یکدست شود.توجه داشته باشید که آرد نباید زیاد هم بخورد.
مواد را در قلب ریخته و بگذارید به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزد.
نکته:این کیک ساده ی وانیلی است.شما میتوانید برای طعم دار کردن این کیک از اسانس های گوناگون استفاده کنید.میتوانید ۲ تا ۳ قطره اسانس را به تخم مرغ اضافه کرده و طبق دستور کیک را تهیه کنید.
برگرفته از :
صفحه ی اینستاگرام: my_cookings

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه ی کیک وانیلی ساده”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *