---------------------- ---------------------

غذاهایی که نباید دوباره گرم شوند

برخی غذاها هستند که نباید بیش از یکبار گرم شوند زیرا در ماهیت و ارزش غذایی آنها تغییر بوجود می آید.این مواد غذایی عبارتند از:

تخم مرغ
گرم نمودن مجدد تخم مرغ بسیار خطرناک است زیرا وقتی برای دومین بار در معرض گرما قرار میگیرد سمی میشود.اما باید بدانید این موضوع شامل غذاهایی که در آنها تخم مرغ به کار رفته نمیشود.تنها وقتی که تخم مرغ را آب پر میکنید یا آن را به صورت املت مصرف مینمایید نباید برای بار دوم آن را گرم کنید.

مرغ
مرغ ساختار پروتئینی دارد که با دو بار گرم شدن آن این ساختار تغییر کرده و مشکلات گوارشی ایجاد میکند.در حقیقت، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. در صورتی که قصد مصرف مرغی را دارید که از وعده ی قبل باقی مانده توصیه میشود آن را به صورت سرد مصرف کنید یا اگر قصد گرم کردن گوشت مرغ را دارید این کار را روی حرارت کم انجام دهید.

قارچ
قارچ هم مانند مرغ ساختار پروتئینی دارد که اگر دوباره گرم شود مشکلات گوارشی را در پی خواهد داشت.بهتر است قارچ را نیز اگر از وعده ی قبلی باقی ماند به صورت سرد استفاده کنید.

اسفناج
اسفناج حاوی درصد بالایی نیترات است که اگر مجدد گرم شود به نیتریت تبدیل می شود. نیتریت با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است. از این رو گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است.

چغندر
چغندر نیز مانند اسفناج حاوی نیترات است که با گرم کردن به نیتریت تبدیل شده و برای بدن بسیار ضرر دارد.

کرفس
کرفس نیز مانند اسفناج و چغندر حاوی نیترات بوده که اگر دوباره گرم شود به نیتریت تبدیل می شود.در صورتی که قصد گرم کردن مجدد غذای حاوی کرفس را دارید، کرفس ھای آن را خارج نمایید تا دوباره حرارت نبینند.

سیب زمینی
گرم کردن دوباره ی سیب زمینی باعث میشود تا ارزش تغدیه ای آن به میزان قابل توجھ ای کاھش پیدا کند و همچنین برای بدن، سمی شود.سیب زمینی را پس از پخت مصرف کنید و اگر قصد مصرف آن در وعده های بعدی را دارید آن را به صورت سرد استفاده کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “غذاهایی که نباید دوباره گرم شوند”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------