----------------------

‌طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان

مواد لازم
‌ ‌برنج:۴ پیمانه‌
زرده تخم مرغ: ۴ عدد‌‌
ماست پرچرب: یک و نیم لیوان
روغن مایع: یک فنجان‌‌‌ سرخالی‌‌‌
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم‌
بادمجان حلقه شده: ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم‌‌
زعفران: به مقدار لازم‌

ته چین قالبی گوشت

طرز تهیه‌
یک عدد پیاز را حلقه ای برش می زنیم و همراه با گوشت و کمی روغن و نمک و فلفل و زعفران تفت می دهیم و دو لیوان اب روی گوشت میریزیم و میگذاریم بپزد.

بعد از اینکه بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه کردیم، سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.زرده های تخم مرغ و ماست را زده و نمک و فلفل و زعفران می ریزیم و در آخر روغن مایع اضافه می کنیم و هم میزنیم.‌
بهتر است برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و کمی نسبت به حالت همیشگی دون تر ابکش کنید.حالا برنج ابکش شده را با مواد ماستی مخلوط کنید.

قالب مافین را کمی چرب میکنیم و تا نصفه ی قالب برنج پر می کنیم، سپس ورقه بادمجان و بعد گوشت پخته شده میگذاریم(در صورت تمایل پودر دارچین هم می توانید بریزید) و دوباره قالب را با برنج پر میکنیم و با قاشق فشار می دهیم و در انتها می توانیم مقداری کره روی برنج بریزیم. روی قالب مافین را با فویل بپوشانید و چندتا سوراخ هم ایجاد کنید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید.‌

منبع: نیو چاشنی

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “‌طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *