مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا
اگر قصد دارید لوبیا را در فر بپزید، واقعاً مفید است که آنها را یک شب قبل از پختن خیس کنید. صبح خود را با لوبیا چیلی پر پروتئین شروع کنید، به سراغ یک بوریتوی پرکننده بروید و روز را با لوبیا چیلی دلچسب به پایان برسانید. «واقعاً، واقعاً خوب و بسیار آسان! به گفته jeighmy، همه آن را دوست داشتند، چیزی که هرگز در این خانواده پنج نفره اتفاق نمی افتد. ما آن را به عنوان سوپ لوبیا خوردیم و همچنین لوبیاها را در تورتیلاهایی که مانند بوریتو با نمک و فلفل پیچیده شده بود، قرار دادیم. به آب نیاز داشتم چون متوجه نشدم در قابلمه باز است تا آب بجوشد….
غذای نونی
همان طور که خود اعتراف کردید، پودر فلفل قرمزی که استفاده کردید، در واقع مخلوطی از ادویه جات ترشی جات به نسبت نامعلومی بود. بنابراین مطمئناً یک بازی حدس زدن است. IMHO، این واقعاً یک دستور العمل “از ابتدا” نیست.
شام چی بپزم
این دستور لوبیا چیتی فوق العاده آسان است و همچنین خوشمزه است. لوبیا کمی تند، معطر و غیر قابل مقاومت خامه ای است. یک بار آن را امتحان کنید و هرگز نمی خواهید لوبیا چیتی را به روش دیگری بخورید. سپس لوبیاهای آبکش شده و حبه آبکش را اضافه کنید و حدود 2 اینچ از بالا با آب بپوشانید، زیرا حبوبات در طول پخت منبسط می شوند.
اگر می خواهید از دیگ یا آرام پز خود استفاده کنید، همه چیز را در آرام پز بریزید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مورد نیازی به شیرجه نیست. فقط به خاطر داشته باشید که بافت دانه متفاوت خواهد بود.
غذای گیاهی
ما می دانیم که این برای همه واقع بینانه نیست، بنابراین برای کسانی که ترجیح می دهند از فروشگاه خرید کنند، یک توصیه نام تجاری ارائه می دهیم. اگر تصمیم دارید آن را امتحان کنید به ما اطلاع دهید. برای مواقعی که از قبل برنامه ریزی نکرده اید، برخی از خوانندگان موفقیت خود را با استفاده از روش خیس کردن سریع گزارش کرده اند. من از مفصل هاک استفاده می کنم که در واقع مفصل ساق پا است. همچنین می توانید از برش های دیگر گوشت خوک دودی یا حتی بوقلمون دودی استفاده کنید.
بیشتر لوبیاهای مکزیکی مواد ساده ای هستند. نمک پس از نرم شدن دانه ها اضافه می شود. گاهی اوقات مقداری پودر فلفل قرمز، زیره و سیر به همراه نمک اضافه می شود. آنها فریول های چارو دارند که بیشتر شبیه دستور پخت شما هستند. اگرچه آنها برخی از انواع گوشت خوک را نیز اضافه می کنند. لطفاً از ارسال دستور العمل های معتبر خودداری کنید، اگر آنها یک نسخه Tex/Mex برای ذائقه آمریکایی ها هستند.
خوراک لوبیا
لوبیا چیتی از سینه و دنده های باربیکیو گرفته تا کاسه نان ذرت بخارپز شده، یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از غذاها است. گاهی نصف آنها را برای بعد فریز می کنم یا لوبیا پخته درست می کنم. لوبیا چیتی را در یک کاسه بزرگ با آب بپوشانید. حبوبات را به مدت 4 ساعت خیس کنید و هر 30 تا 45 دقیقه آب آن را عوض کنید.
اکنون اکثر لوبیاهای خشک روی بسته بندی برچسب زده می شوند تا قبل از پختن آنها را خیس کنند تا دوباره آب شوند و زمان پخت کاهش یابد. روشهایی برای خیساندن سریع وجود دارد که میتوانید آنها را برای مدت کوتاهی بجوشانید و سپس بگذارید استراحت کنند و روشهایی خیسانده شوند. لوبیا چیتی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که 2 تا 3 اینچ آن را بپوشاند. بگذارید لوبیا یک شب خیس بخورد. لوبیا خشک را یک شب خیس کنید. پخت این دستور لوبیا چیتی که با لوبیا چیتی خشک تهیه می شود بسیار آسان است و خوشمزه ترین، خوش طعم ترین و خامه ای ترین لوبیاها را درست می کند.
اینها فقط لوبیا چیتی هستند که شما با الهام از مکزیک درست کرده اید. پیازها را قبل از اضافه کردن تفت داده شده اضافه کنید (البته پیازها را می توان از قبل در مایکروویو پخت). من 20 سال پیش شروع به اضافه کردن پیاز کردم. به هر حال، من می خواهم بدانم چگونه آن را به فلفل قرمز تبدیل کنم؟ میدونی احمقانه است؟ اما تا به حال هرگز به انجام آن فکر نکرده بودم. با عرض پوزش برای طولانی شدن داستان، من فقط شوکه شدم.
شام خوشمزه
غذای ساده